вівторок, 14 жовтня 2014 р.

Що одягнути на Новий 2015 рік.

Вдягаймось правильно на Новий 2015 рік!!! (Рік Кози)

   Наступний 2015 рік синьої Кози, тому у святковому вбранні повинні переважати синій і зелений кольори і  відтінки – блакитний, фіолетовий, колір морської хвилі і т.д. Також можна одягнути вбрання сірого, білого і інших кольорів, які притаманні окрасу Кози. Одяг повинен бути виконаний з м’яких натуральних тканин – вовни, кашеміра, замші, що нагадують про наш талісман. Синтетика повністю виключається, якою б привабливою і модною вона не здавалася. 
Підбираючи одяг на рік Кози, зверніть увагу на в’язані речі. Це можуть бути светри, шарфи, накидки, виконані ажурним малюнком з вовняних ниток. Чим м’якше і пухнасте буде вбрання, тим більше ви сподобаєтеся господині наступного року.
Замислюючись над тим що краще одягнути на Новий рік, не забувайте і про прикраси. В цей раз хітами новорічної ночі стануть прикраси і аксесуари з дерева,
наприклад: дерев’яні намиста, кулони, брошки із зображенням Кози.
Чоловікам бажано в Новий рік 2015 одягнути темно-сині, коричневі, сірі костюми, в тон їм підібрані краватки, добре випрасувані сорочки і т.д. Також костюм цього року можна замінити на в’язаний шерстяний светр з джинсами або брюками. Вдягаймось правильно для того, щоб задобрити Кізочку у Новому 2015 році.
 Прикольні вітання з Новим 2015 роком!

 Що подарувати мамі на Новий рік????
 Що подарувати своєму хлопцю на Новий рік...