понеділок, 17 листопада 2014 р.

Що подарувати мамі на Новий рік????

Це дні тягнуться довго, а роки пролітають дуже швидко. Вже зовсім скоро новий Новий рік. На зміну стрімкої, енергійної конячки поспішає м'яка овечка, і ще є час підготуватися до її гідної зустрічі. Новорічні традиції непорушні: треба готувати подарунки близьким людям. Хочеться догодити всім, але є людина, для якої будь-який ваш подарунок буде безцінним. Подумаємо: що подарувати мамі на Новий рік?

Ми всі були дітьми і наші мами звичайно теж. Подаруємо нашим матусям безтурботний світ дитинства хоча б на кілька новорічних годин, візьмемо на себе роль Діда Мороза і порадуємо їх своїми подарунками.

Новий рік - це не День народження, для цього свята потрібні подарунки іншого змісту. Вони повинні створювати радісний настрій, бути чудовими сюрпризами з-під ялинки і обов'язково виконувати заповітне бажання.

Що подарувати батькам на Новий рік?

Звичайно, сюрприз для мами у вигляді путівки на Мальдіви або ключів від новенького «Мерседеса» можуть зробити небагато. Будемо до цього прагнути. А поки доведеться виходити зі своїх можливостей. Новорічний подарунок може бути недорогим, головне бажаним.
 
Завдання вибору значно спрощується, коли у мами є хобі. Якщо вона рукодільниця, безсумнівно, буде до речі набір для вишивання або красива шкатулка для аксесуарів.

  Любительок чаклувати над плитою і балувати домочадців кулінарними шедеврами порадують новинки ринку посуду. Зараз у продажу стільки різних корисних предметів, що очі розбігаються. Головне - акуратно з'ясувати чогось би мамі дуже хотілося мати в своєму кухонному арсеналі.
Багато в магазинах і корисної побутової техніки. Можна вибрати предмет, який не надто напружить у фінансовому відношенні, але буде як не можна вчасно. Може у мами старенький допотопний фен? Або недавно зламався блендер (а без нього - як без рук)? Електричний чайник застарілої конструкції споживає занадто багато електроенергії. Вона давно мріє про сучасну праску з керамічною підошвою або мрїє про теплий електроплед. Та хіба мало корисних речей можна вибрати в сучасних гіпермаркетах електроніки!

Одяг, взуття, білизна - це дуже буденно і якось несвятково. Хоча, це суб'єктивна думка. Якщо ви знаєте смаки і впевнені в розмірі, то чому б і ні? А оренбурзька пухова хустка? Це ж класика жанру, пісня... Якщо не можемо пов'язати самостійно чудову шаль з козячого пуху, щоб накинути мамі на плечі, є шанс купити її або замовити в інтернет-магазині. І пам'ятаємо, що 2015й - рік Кози (вівці).
Мамі - найкращий подарунок

Якісна оренбурзька шаль з ніжного козиного пуху без праці проходить через кільце. Якщо хочете підсилити ефект, просмикніть шаль в колечко перед врученням. Можна в золоте, з оніксом або аквамарином. У рік Кози саме ці камені принесуть щастя і добре самопочуття своїм власницям.

    
Кільце, кулон або інше ювелірна прикраса з загадковим оніксом або мерехтливим аквамарином буде символом року. Хіба зможе втриматися від захвату мамочка, коли отримає від щедрого Діда Мороза в особі улюбленого дитя такий розкішний подарунок? Якщо вона воліє стильну біжутерію, то вибирайте дерев'яну, вона підходить до «овечого» року.

Чудесним і завжди бажаним подарунком для жінки були, є і завжди
залишаться живі квіти. Отримати їх в сніжний і холодний новорічний вечір, з рук самої любимої людини на світі, буде величезним щастям. Найбільш доречним саме в момент прощання з 2014-м роком і зустріччю 2015-го р. стане букет з ніжних фіалок або благородних лілій, які символізують майбутній рік.
 

Є ще один варіант подарунка, який можна піднести в красивому конверті з бантиком. Це не гроші, а подарунковий сертифікат з магазина, де мама часто зітхає над якимось «предметом мрій», але ніяк не вирішується витратити на себе таку суму. А якби ця річ була потрібна для доньки, купила б, не роздумуючи. Дайте можливість мамі здійснити свою мрію. Роль Діда Мороза все-таки прекрасна.

Подарунок з теплом ваших рук

Якщо вже пішов в минуле той щасливий час, коли подарунок для мами своїми руками ви майстрували на уроках праці, все одно не варто забувати цю добру традицію. Багато мам зберігають всі подарунки дітей, які вони майстрували невмілими дитячими пальчиками. Адже в них тепло рук і любов її дитини.

І якщо ви подорослішали, то це зовсім не означає, що старання мама не оцінить. Навпаки, їй буде приємно згадати той найщасливіший час, коли діти були маленькими і завжди поруч. Що можна зробити самим для мами до нового року? Ідей і пропозицій в інтернеті знайдете величезна кількість. Тільки вибирай!

Наприклад, можна зробити фоторамку. В рамку можна прикріплювати фотографії, записочки, забавні дрібниці. Її зміст може постійно змінюватися, а може залишатися незмінним. Вирішувати вашій мамі.
 
Шар виконання бажань

Куля з подарунками. Купіть прозорі надувні кулі. Приготуйте записочки з побажаннями. До того як надути кульку, помістіть в нього записки, грошові купюри і багато яскравих блискіток.
Надуйте кульку і зав'яжіть  її гарною стрічкою. Подарунок готовий.

Подарунок сюрпріз. Орігінальний мульті-подарунок. Оформити його нескладно. На лист твердого картону приклеїти кілька симпатичних конвертиков. Скільки їх буде - вирішувати вам, що в них покласти - теж.

Тепер справа за фантазією і матеріальними можливостями. В конвертики

можна покласти:
   - листівку з поздоровленнями;
    - записку з побажаннями;
    - подарунковий сертифікат;
    - грошову купюру;
    - цікаву фотографію;
    - зображення кізоньки (овечки);
    - путівку;
    - квиток на концерт, спектакль і т.д.
Ну що завгодно, аби тільки розміри подарунка вмістились в конверт.

Здається, що до свят ще багато часу? Але дні, хоч і тягнуться повільно, все-таки забирають дорогоцінний час. Уже скоро настане ажіотаж, і приємні клопоти можуть перетворитися на банальне нервування. А так хочеться доставити мамі справжню радість.
Тоді почнемо підготовку! 

Немає коментарів:

Дописати коментар