понеділок, 17 листопада 2014 р.

Що подарувати своєму хлопцю на Новий рік...

Новий рік - найкращий час, щоб радувати себе, близьких і навіть незнайомих людей. Новий рік - час, коли можна ризикнути і зробити щасливим весь світ. Але якщо на весь світ запалу вистачає не у всіх, то питанням, що ж подарувати своєму хлопцю на Новий рік задаються майже всі дівчата. 
Що ж, спробуємо знайти відповідь на це складне питання...

Щоб зрозуміти, які подарунки на новий рік для хлопця просто неприйнятні, звернемося, як не дивно, до рейтингу найпопулярніших подарунків: 
  • краватки, 
  • годинники,
  •  запонки і прочая, прочая, прочая дурниця, мало не одноразового використання. 
  • Сувеніри для двох (щось на зразок «вона моє все» або «ми разом») і все, що дівчата вважають «милим нагадуванням про нас»
  •  диски з іграми, різні «штучки» для комп'ютера, гаджети, в яких, до слова, дівчата не особливо добре розбираються
  •  приладдя для риболовлі / полювання 
  • лазневі приналежності (халати / тапочки / гелі для душу і т.д.)
  •  інструменти для автомобіля (банальніше тільки готові подарункові набори) 
  • панчішно-шкарпеткові вироби (якщо, звичайно, не хочете поринути в поганий анекдот)
  •  гроші (подарунок адже повинні подарувати ви, а не він сам собі) .
 Загалом, якщо хочете показати хлопцю, що ви не цікавитеся ні їм, ні його хобі, а на подарунок витратили п'ятнадцять хвилин свого часу і енну суму грошей, то козирі вам в руки і можете закрити вкладку.
Але якщо ви грунтовно вирішили підійти до питання «Що подарувати своєму хлопцю на Новий рік?», то читайте далі.

 Подарунки своїми руками

 Отже, почнемо з того, що Новий рік - зимове свято, після нього ще два довгих, не самих теплих місяці року. Тому, можна вбити трьох зайців одразу: зробити приємний подарунок, зробити практичний подарунок, зробити подарунок, який покаже, що руку у вас ростуть саме з плечей. Про що це все? 
Про пов'язаному своїми руками шарфі або светрі. Потрібна річ, яка не залишиться без уваги вашого партнера. Тільки не робіть дитячий візерунок з оленями або Смішариками. Це не мило, це дурнувато.:-)))  Якщо ви не впевнені у своїх силах, то можна згадати уроки праці в школі. Напевно, ви робили блокнот або щоденник з нуля. Може, варто згадати шкільні роки? ;-) Тим більше, зараз в інтернеті є море інформації, відео - уроків і всякої можливої допомоги в цьому питанні. Тільки знову ж таки, не переборщіть з любов'ю. Рожевий блокнот з поцілунками і записами «про вас» буде просто припадати пилом до кінця віку. 
 Якщо ж ваші відносини ще на початковому етапі або у вас не надто великий бюджет на цей період часу, то чудова святкова вечеря допоможе не тільки скрасити вечір і новорічну ніч, але й покаже, яка ви хороша господиня, які у вас руки золоті і як ви чудово готуєте. Непогано було б заздалегідь дізнатися улюблене блюдо вашого обранця.
 Подарунки на Новий рік - відображення вашого ставлення. Усі чоловіки - великі діти! І з цим дуже і дуже важко посперечатися. Саме тому варто розглянути як можливий (і не самий поганий) подарунок - ігрові набори.
Без різниці, що це буде: золота колекція карт, набір для міні-гольфу або незвичайні нарди - нехай це буде гра, про яку він вам розповідав або яка його зацікавить. Можна буде подарувати гру з дитинства (монополія, наприклад). Квитки на закритий кінопоказ або божевільний крутий рок-фестиваль - ось, що повинно сподобатися енергійній молодій людині, який прагне яскравого життя.
Екстрім - це те, чого не вистачає у вашому житті? Відмінно. Тоді подарунком може служити стрибок з парашутом, екскурсія в шахту або поїздка в моторошне і занедбане місце. До речі, похід в кімнату страху теж
підійде, якщо вже на те пішло.
Подорожувати люблять всі. Якщо ви хочете провести незабутні новорічні свята, то негайно замовляйте путівки на двох. Куди? Туди, де він давно мріяв побувати! Якщо ви обмежені в засобах, то завжди є можливість подорожі автостопом або на поїзді по нашій великій і без сумніву красивій країні. Прекрасна можливість побувати в засіках батьківщини і дізнатися один одного ближче. 
Ваш хлопець затятий спортсмен? Тоді питання, що подарувати хлопцеві на Новий рік не повинно стояти взагалі. Абонемент у фітнес-клуб або уроки з інструктором на гірськолижному схилі. А може похід в клуб латино-американських танців? Бюджетний варіант - похід на роллердром або аквапарк. Це, до слова, теж спорт.
  Дурість, що не можна, хлопцям дарувати іграшки!!!! Можна і навіть, іноді, потрібно. Це можуть бути як мега-круті роботи, вертольоти або машини, від яких буде в захваті будь-який хлопець. Повірте, він буде хвалитися ними перед найближчими друзями, вони будуть грати радіоуправляючим вертольотом всією компанією до того моменту, поки він не розіб'ється вщент. Це можуть бути і чарівні іграшки з дитинства: бумеранг, повітряний змій, калейдоскоп. Головне, як ви подаєте цей подарунок. Але це вже зовсім інша історія. 
 Романтичний подарунок на Новий рік - це, як було вже написано вище, не плед і не рукавиця на двох. Що ж тоді? Наприклад, романтична гравірування на кільці або наручних годинниках. Зрештою, можна зробити міні-фото шпалери з вашим спільним фото. Включіть фантазію!

 Найоригінальніші подарунки на Новий рік

 Якщо ви подумали, що все, що написано вище - це дивовижні вигадки і оригінальні подарунки для хлопця в Новорічну ніч, то це, вибачте, не так. Є куди більш цікаві і часом неймовірні варіанти подарунків своїй другій половинці. Ми вже говорили про екстремальні подарунки. Але якщо стрибки з парашутом і скелелазіння - це вже звичні подарунки, то участь у гасінні пожежі, допомога співробітникам поліції або урок водіння військової техніки - це вже цікаво і незвично.
 Зараз існують агентства, які придумають найнесподіванішу подію в житті. Звичайно, вам доведеться викласти кругленьку суму, але воно того варте, повірте. 
Новорічний чарівник, улюблений всіма дітьми Дідусь Мороз. Думаєте, що він вже занадто дорослий для того, щоб ставати на стільчик і співати пісеньки за машинку чи добру жменю цукерок? І даремно ви так думаєте. Замовлення Діда Мороза  -дуже оригінальний і незабутній подарунок. Нехай трохи божевільний, але спогади і позитивні емоції забезпечені.
 Тільки не забудьте попередити старого чарівника, що хлопчик, до якого він йде, вже давно дядечко. Ще трохи про те, що хтось може до вас постукати в Новорічну ніч. Якщо у хлопця непогані стосунки з батьками (і у вас, до речі, теж), то влаштуйте сімейну зустріч! Він оцінить це не просто, як жест доброї волі, а як спробу приєднатися з його сім'ї. Як кажуть, батьки - це святе. Тільки сюрпризом, сюрпризом.
 Все це лише приблизний список того, чим ви можете порадувати свою другу половинку в прийдешньому 2015 році. Зустріньте його щасливо і проведіть не гірше! З наступаючим вас!

 Що подарувати мамі на Новий рік????

Немає коментарів:

Дописати коментар