понеділок, 13 жовтня 2014 р.

Новий рік 2015 (рік Вівці, Кози)

Зустрічаєм правильно Новий 2015 рік (рік Кози, Вівці) !!! 

     Наступаючий 2015 рік — це рік Синьої Дерев’яною Кози. Перед Новим роком ми замислюємось як правильно зустріти господиню Нового року - Козу (Вівцю). Це дійсно дуже важливе питання, на яке ми постараємося Вам відповісти якомога лаконічно і доступно.
Оскільки, як відомо, Коза – досить наївна і щира тварина, але вона не любить фальші, тому святкувати Новий рік  краще в колі сім’ї, зі своїми рідними і близькими друзями, щонайменше, з тими, з ким би ви могли вести себе розкуто, одним словом – бути самим собою. 
     Якщо ви прагнете саме правильно зустрічати рік Кози, то бажано свій будинок або квартиру прикрасити зображеннями та фігурками кіз і овець. Посуду для новорічного столу – вибирайте білу, а якщо є така можливість, то поставте дерев’яну, свічки також будуть дуже доречні. Зустрічати рік Кози треба весело і в той же час стримано, при цьому варто категорично відмовитися від яскравих і галасливих салютів, а також п’яних пісень. Справа в тому, що Коза не любить алкоголь, тому зловживати ним не варто, ідеальним варіантом буде зустріти свято з шампанським або легкими алкогольними коктейлями, в основі яких знаходиться саме шампанське, адже Коза є істинною аристократкою і любить вишукані урочистості. Що стосується новорічного меню і страв, то безумовно, для того щоб правильно святкувати, на новорічному столі в 2015 році повинні бути присутні у великій кількості овочеві страви і фрукти, різноманітна зелень, молочні продукти і сири – не забувайте, що Коза (Вівця) травоїдна тварина, тому на святковому столі  має бути якомога більше овочів і фруктів. Найкраще зустрічати рік Кози з родичами або близькими друзями вдома, а ось галасливі вечірки в дорогих ресторанах або клубах краще залишити на потім.


Вдягаймось правильно на Новий 2015 рік!!! (Рік Кози)
Що подарувати своєму хлопцю на Новий рік...

Немає коментарів:

Дописати коментар