пʼятницю, 21 жовтня 2016 р.

Саморобки Півень на Новий 2017 рік

Підбірка саморобок для дітей Півень на Новий 2017 рік.
(всі фото взяті з інтернету)


Ось з такої заготовки виходить гарний півень

Прикрашаємо оселю до Нового 2017 року.

Готуючись до святкування Нового 2017 Року, дуже важливо правильно
прикрасити оселю.

У році, що настає, у свої права входить Червоний Вогняний Півень. Щоб йому догодити, інтер'єр будинку (квартири) має бути веселим і переливатися яскравими кольорами.
   Але щоб ваш будинок не нагадував склад новорічних прикрас, які безладно розкидані всюди, інтер'єр слід прикрасити в єдиному стилістичному напрямі. 

Що можна використати в якості прикрас? 

  • фігурки Півня.
  • вінки
  • кулі (повітряні і скляні)
  • мішура, серпантин.
  • ялинові шишки і гілочки.
  • стрічки в красивих свічниках, дощик, банти.
  • конфеті, намистини.
  • дерев'яний і глиняний посуд.
  • різнокольорові фрукти.
  • кольорові камінчики або різноколірні цукерки-драже.
  • соняшники.
 У 2017 році правитиме стихія вогню, тому варто вибирати прикраси, які мають наближений до цієї стихії колір :
- червоний і усі його відтінки;
- теракотовий;
- рожевий;
- цегляний;
- рудий;
- жовтий;
- помаранчевий.

    Півні люблять пощипати травичку. Завдяки цьому колір соковитої зелені також буде доречний при виборі новорічних прикрас. І якщо врахувати, що Півень живе в селі, прикраси можуть бути виготовлені з природних матеріалів, наприклад, з дерева, каменю, паперу, натуральних тканин. Відповідно, і коричнева кольорова гамма допустима. Бажано обрати основні два- три кольри для новорічних прикрас оселі. Інтер'єр, декорований таким чином, дійсно виглядає красиво, елегантно і стильно.

І так, як можно прикрасити оселю до Нового Року Півня:
 Передпокій - місце, з якого розпочинається знайомство гостей з вашим житлом. Це приміщення також має бути прикрашене у відповідність з тематичною задумкою. Вважається, що тим, хто в новорічну ніч принесе додому живого півня, увесь рік невимовно везтиме. Бажано, щоб тварина мала " вогняне" забарвлення, але також підійде чорни і білий півень. Але такий обряд припаде до душі не кожній сім'ї, незручність створить крик півня, його запах і так далі.
   Декор інтер'єру до Нового Року Півня можна виготовити не лише їх паперу, пластиліну і інших матеріалів, але і з продуктів харчування. Так, так, не дивуйтеся! Чи просто помістити горіхи в красиві вази і розставити на полиці, тумби, етажерки. Разом з горіхами можна використати насіння соняшнику і гарбуза, пшеницю, овес, пшоно, зерна кукурудзи, гречку, горох, мал. Також відмінною прикрасою стануть красиві червоні яблука.
  Старайтеся, щоб ваші прикраси були різноманітними і строкатими, оскільки Півень любить усе яскраве і не приймає однотонне. Але не перестарайтеся, інакше інтер'єр здаватиметься позбавленим смаку. Кольорова гамма і стиль прикрас повинні обов'язково перекликатися як з основним дизайном інтер'єру, так і між собою.


   Також можна придбати або зробити з підручних засобів курочку - наречену для Півня.
Півень погано уживається з тваринами-хижаками. Тому в якості прикрас фігурки таких звірів не підійдуть. Мирно бути сусідами з ними Півень не зможе. Хазяїн року дуже засмутиться і може не на жарт образитися на вас. Окрім фігурок півників і курочок виготовте фігурки милих жовтих курчат. Їх повинно бути якомога більше. Встановити курчат можна під ялинкою, на меблях і поряд з батьками - півнем і куркою.
Не соромтеся експериментувати, дайте волю фантазії, застосовуйте свою природну кмітливість. І тоді ви зможете прикрасити житло до Нового року Півня оригінально і із смаком. А результат порадує не лише вас і гостей, але покровителя року, який залишиться задоволеним і приноситиме тільки удачу!


всі фото взяті з інтернету.
Підготовка до Нового 2017 року  
2017 - рік Вогняного Півня по східному гороскопу.  

Підготовка до Нового 2017 року


 Як треба прикрасити будинок і новорічну ялинку

Кольорова гамма при прикрасі будинку має відповідати улюбленій гаммі символу 2017 року Вогняного Півня. Проте прикрасити будинок дозволяється також виробами зеленого і синього кольорів, які разом з червоним є традиційними для новорічних свят.
У інтер'єрі повинні переважати прикраси з натуральних матеріалів. Перестаратися з блиском і
вогнями буде важко, адже Новий рік неможливо представити без світла, фарб, посмішок і супутнього антуражу. Вогняний Півень, як і багато живих істот, схвалить факт присутності штучної ялинки, що не зменшує ніскільки факту його любові до натуральних матеріалів. Використайте мішуру золотистих і червоних відтінків, це надасть серцю майбутніх свят - новорічній ялинці - вид розкішний і елегантний, і це прекрасно підкреслить загальну атмосферу Нового 2017 року.  Замість новорічної зірки можна використати фігурку Півня.

 Що приготувати на новорічний стіл 2017

 Сервіровка столу на новорічному столі 2017 р., не мають бути присутніми блюда з птаха, зокрема, курятина. Краще приготувати до Нового року, що-небудь, з баранини, яловичини або ж свинини. З меню слід викреслити усю дичину: качок, індичок, перепелів. Використати курячі яйця в якості прикраси на новорічному столі - також не рекомендується. Сервіровка столу також повинна врахувати смаки символу 2017 року. Використайте однотонну скатертину світлих тонів, яка не залучатиме до себе увагу. Зате посуд може бути яскравим, краще з природних матеріалів. Синтетики і пластмаси варто уникати цього року. 


Коли наряджати новорічну ялинку 2017

Ідеальні дні для встановлення новорічного дерева будуть 20 і 25 грудня, якщо її поставити в інший час, то вона не притягуватиме позитивну енергетику у будинок. Більше того вона може ще завчасно обсипатися або впасти, або навіть спровокувати коротке замикання.

А щоб новорічна ялинка порадувала усіх близьких і принесла у будинок сприятливу атмосферу, необхідно наслідувати деякі правила при виборі і декоруванні святкового дерева :

    по-перше, треба вибрати відповідне місце. Згідно з вченням фен-шуй, ялинку розташувати можна, в принципі, у будь-якому місці. Головне не ставити біля входу, оскільки позитивна енергетика тільки убуватиме з вашого будинку. По-друге, вона повинна гармонійно виглядати в кімнаті, оскільки Червоний Вогняний Півень любить акуратність і елегантність у всьому.
    прикрашати необхідно тільки з гарним настроєм і усією сім'єю, саме так ви заряджаєте позитивною і радісною атмосферою на увесь рік.
    декор ялинки не повинен порушувати загальну картину в кімнаті. Приміром, якщо ви прикрашаєте в трьох основних кольорах, то і ялинку необхідно декорувати також. По-іншому вона псуватиме усю картину.
    ялинка не повинна виглядати занадто громіздкою. 


    Якщо говорити про матеріал декору, то він теж має бути натуральним - скло, тканина, дерево і так далі. Ніякої пластмаси - це може і зручне, але Червоний Вогняний Півень не визнає подібні матеріали. Якщо ви вирішите внести в декор гілки, то вони теж мають бути натуральними, то ж торкається і новорічної ялинки.

Джерело:  http://vedmochka.net

2017 - рік Вогняного Півня по східному гороскопу. 

2017 - рік Вогняного Півня по східному гороскопу.

2017 - рік Вогняного Півня по східному гороскопу.

В 2017 році, згідно зі Східним календарем, на зміну амбітній Вогняній Мавпі прийде знак, який обіцяє бути ще успішнішим і таким, що запам'ятовується.
Це буде рік Вогняного Півня. Червоний Вогняний Півень вступить у свої права 28 січня 2017 року, з настанням китайського нового року. На думку фахівців астрологів, Півень в східному календарі - це символ оновлення, початок чогось нового і невідомого. Тому і прийдешній рік обіцяє зміни в житті кожної людини. Зміниться ситуація і в масштабнішому плані - в країні, а також на світовій арені. Що ж, будуть ці зміни приємними або ні - у ваших руках.

У 2017 році дуже повезе цілеспрямованим і наполегливим людям. Це не той випадок, коли ви нізвідки не зірвете великий куш. Червоний Вогняний Півень допомагатиме тільки тим, хто щось робить для досягнення своїх бажань і проявляє силу волі.

Де і як зустріти новий рік  2017 - рік Червоного Вогняного Півня

 Вогняний Півень завзятий сім'янин і домосід. Саме це на думку астрологів зможе принести гармонію і взаєморозуміння сім'ю. Найголовніше правило цього року - ні в якому разі не можна проводити новорічний вечір окремо від своєї сім'ї. Це може погано позначитися на взаємовідносинах між членами сім'ї. При цьому, якщо є якісь розбіжності і образи, то краще розібратися з ними до настання півночі. Інакше, якщо ви зустрінете 2017 рік у сварці або з таємною образою на серці, то хазяїн цього року буде вкрай невдоволений і може провчити вас. Тому краще знайти компроміс, вибачитися і помиритися. Під час самого святкування не можна сваритися, краще стримати свій запал і в деяких ситуаціях краще просто промовчати, а пізніше, після свят, коли емоції зовсім підуть, можна спокійно поговорити і прийти до спільного знаменника. Якщо ж це була дрібниця, то це забудеться, а стосунки не зіпсуються Запросіть саме тих людей, з якими ви хотіли б об'єднатися в прийдешньому році.


У чому зустрічати Новий рік 2017

 
Як ви вже здогадалися, головний колір 2017 року, в принципі як і минулого - це червоний. При цьому не обов'язково зупинятися на класичному червоному, можна придбати наряд бордового, яскраво-червоного і навіть усі відтінки рожевого кольорів. Взагалі астрологи стверджують, що хазяїну 2017 року сподобаються усі вогняні відтінки, а це означає в цей список можна включити помаранчевий і жовтий. Якщо ж вогняні відтінки вам не до вподоби, то хорошими кольорами будуть і фіолетовий з синім. Це точно притягне увагу Півня.

Якщо говорити про стиль, то цього року для дівчат кращим варіантом будуть асиметричні наряди і неважливо, що саме - спідниця з блузою, сукня або навіть комбінезон. А ось чоловікам цього року краще зовсім відійти від недбалого стилю і відмовитися від смішних футболок і порваних джинс. Потурбуйтеся про те, щоб виділятися і виглядати оригінально, але в той же час елегантно. Нехай це теж торкається і жіночого наряду - в нім ви маєте бути жіночними і ніжними, а не кричущою і зухвалою. Залиште цей образ на потім.

Аксесуарів повинно бути ні багато, не мало. Дуже важливо в цьому плані знайти золоту середину і краще, якщо їх буде менше, ніж необхідно. Прикраси повинні тільки підкреслювати ваш образ і доповнювати його. Тому небажано надівати цього року щось кричуще, дотримуйтеся мінімалізму.

Джерело: http://vedmochka.net