пʼятницю, 21 жовтня 2016 р.

2017 - рік Вогняного Півня по східному гороскопу.

2017 - рік Вогняного Півня по східному гороскопу.

В 2017 році, згідно зі Східним календарем, на зміну амбітній Вогняній Мавпі прийде знак, який обіцяє бути ще успішнішим і таким, що запам'ятовується.
Це буде рік Вогняного Півня. Червоний Вогняний Півень вступить у свої права 28 січня 2017 року, з настанням китайського нового року. На думку фахівців астрологів, Півень в східному календарі - це символ оновлення, початок чогось нового і невідомого. Тому і прийдешній рік обіцяє зміни в житті кожної людини. Зміниться ситуація і в масштабнішому плані - в країні, а також на світовій арені. Що ж, будуть ці зміни приємними або ні - у ваших руках.

У 2017 році дуже повезе цілеспрямованим і наполегливим людям. Це не той випадок, коли ви нізвідки не зірвете великий куш. Червоний Вогняний Півень допомагатиме тільки тим, хто щось робить для досягнення своїх бажань і проявляє силу волі.

Де і як зустріти новий рік  2017 - рік Червоного Вогняного Півня

 Вогняний Півень завзятий сім'янин і домосід. Саме це на думку астрологів зможе принести гармонію і взаєморозуміння сім'ю. Найголовніше правило цього року - ні в якому разі не можна проводити новорічний вечір окремо від своєї сім'ї. Це може погано позначитися на взаємовідносинах між членами сім'ї. При цьому, якщо є якісь розбіжності і образи, то краще розібратися з ними до настання півночі. Інакше, якщо ви зустрінете 2017 рік у сварці або з таємною образою на серці, то хазяїн цього року буде вкрай невдоволений і може провчити вас. Тому краще знайти компроміс, вибачитися і помиритися. Під час самого святкування не можна сваритися, краще стримати свій запал і в деяких ситуаціях краще просто промовчати, а пізніше, після свят, коли емоції зовсім підуть, можна спокійно поговорити і прийти до спільного знаменника. Якщо ж це була дрібниця, то це забудеться, а стосунки не зіпсуються Запросіть саме тих людей, з якими ви хотіли б об'єднатися в прийдешньому році.


У чому зустрічати Новий рік 2017

 
Як ви вже здогадалися, головний колір 2017 року, в принципі як і минулого - це червоний. При цьому не обов'язково зупинятися на класичному червоному, можна придбати наряд бордового, яскраво-червоного і навіть усі відтінки рожевого кольорів. Взагалі астрологи стверджують, що хазяїну 2017 року сподобаються усі вогняні відтінки, а це означає в цей список можна включити помаранчевий і жовтий. Якщо ж вогняні відтінки вам не до вподоби, то хорошими кольорами будуть і фіолетовий з синім. Це точно притягне увагу Півня.

Якщо говорити про стиль, то цього року для дівчат кращим варіантом будуть асиметричні наряди і неважливо, що саме - спідниця з блузою, сукня або навіть комбінезон. А ось чоловікам цього року краще зовсім відійти від недбалого стилю і відмовитися від смішних футболок і порваних джинс. Потурбуйтеся про те, щоб виділятися і виглядати оригінально, але в той же час елегантно. Нехай це теж торкається і жіночого наряду - в нім ви маєте бути жіночними і ніжними, а не кричущою і зухвалою. Залиште цей образ на потім.

Аксесуарів повинно бути ні багато, не мало. Дуже важливо в цьому плані знайти золоту середину і краще, якщо їх буде менше, ніж необхідно. Прикраси повинні тільки підкреслювати ваш образ і доповнювати його. Тому небажано надівати цього року щось кричуще, дотримуйтеся мінімалізму.

Джерело: http://vedmochka.net

Немає коментарів:

Дописати коментар