пʼятницю, 21 жовтня 2016 р.

Підготовка до Нового 2017 року


 Як треба прикрасити будинок і новорічну ялинку

Кольорова гамма при прикрасі будинку має відповідати улюбленій гаммі символу 2017 року Вогняного Півня. Проте прикрасити будинок дозволяється також виробами зеленого і синього кольорів, які разом з червоним є традиційними для новорічних свят.
У інтер'єрі повинні переважати прикраси з натуральних матеріалів. Перестаратися з блиском і
вогнями буде важко, адже Новий рік неможливо представити без світла, фарб, посмішок і супутнього антуражу. Вогняний Півень, як і багато живих істот, схвалить факт присутності штучної ялинки, що не зменшує ніскільки факту його любові до натуральних матеріалів. Використайте мішуру золотистих і червоних відтінків, це надасть серцю майбутніх свят - новорічній ялинці - вид розкішний і елегантний, і це прекрасно підкреслить загальну атмосферу Нового 2017 року.  Замість новорічної зірки можна використати фігурку Півня.

 Що приготувати на новорічний стіл 2017

 Сервіровка столу на новорічному столі 2017 р., не мають бути присутніми блюда з птаха, зокрема, курятина. Краще приготувати до Нового року, що-небудь, з баранини, яловичини або ж свинини. З меню слід викреслити усю дичину: качок, індичок, перепелів. Використати курячі яйця в якості прикраси на новорічному столі - також не рекомендується. Сервіровка столу також повинна врахувати смаки символу 2017 року. Використайте однотонну скатертину світлих тонів, яка не залучатиме до себе увагу. Зате посуд може бути яскравим, краще з природних матеріалів. Синтетики і пластмаси варто уникати цього року. 


Коли наряджати новорічну ялинку 2017

Ідеальні дні для встановлення новорічного дерева будуть 20 і 25 грудня, якщо її поставити в інший час, то вона не притягуватиме позитивну енергетику у будинок. Більше того вона може ще завчасно обсипатися або впасти, або навіть спровокувати коротке замикання.

А щоб новорічна ялинка порадувала усіх близьких і принесла у будинок сприятливу атмосферу, необхідно наслідувати деякі правила при виборі і декоруванні святкового дерева :

    по-перше, треба вибрати відповідне місце. Згідно з вченням фен-шуй, ялинку розташувати можна, в принципі, у будь-якому місці. Головне не ставити біля входу, оскільки позитивна енергетика тільки убуватиме з вашого будинку. По-друге, вона повинна гармонійно виглядати в кімнаті, оскільки Червоний Вогняний Півень любить акуратність і елегантність у всьому.
    прикрашати необхідно тільки з гарним настроєм і усією сім'єю, саме так ви заряджаєте позитивною і радісною атмосферою на увесь рік.
    декор ялинки не повинен порушувати загальну картину в кімнаті. Приміром, якщо ви прикрашаєте в трьох основних кольорах, то і ялинку необхідно декорувати також. По-іншому вона псуватиме усю картину.
    ялинка не повинна виглядати занадто громіздкою. 


    Якщо говорити про матеріал декору, то він теж має бути натуральним - скло, тканина, дерево і так далі. Ніякої пластмаси - це може і зручне, але Червоний Вогняний Півень не визнає подібні матеріали. Якщо ви вирішите внести в декор гілки, то вони теж мають бути натуральними, то ж торкається і новорічної ялинки.

Джерело:  http://vedmochka.net

2017 - рік Вогняного Півня по східному гороскопу. 

Немає коментарів:

Дописати коментар