пʼятницю, 21 жовтня 2016 р.

Прикрашаємо оселю до Нового 2017 року.

Готуючись до святкування Нового 2017 Року, дуже важливо правильно
прикрасити оселю.

У році, що настає, у свої права входить Червоний Вогняний Півень. Щоб йому догодити, інтер'єр будинку (квартири) має бути веселим і переливатися яскравими кольорами.
   Але щоб ваш будинок не нагадував склад новорічних прикрас, які безладно розкидані всюди, інтер'єр слід прикрасити в єдиному стилістичному напрямі. 

Що можна використати в якості прикрас? 

  • фігурки Півня.
  • вінки
  • кулі (повітряні і скляні)
  • мішура, серпантин.
  • ялинові шишки і гілочки.
  • стрічки в красивих свічниках, дощик, банти.
  • конфеті, намистини.
  • дерев'яний і глиняний посуд.
  • різнокольорові фрукти.
  • кольорові камінчики або різноколірні цукерки-драже.
  • соняшники.
 У 2017 році правитиме стихія вогню, тому варто вибирати прикраси, які мають наближений до цієї стихії колір :
- червоний і усі його відтінки;
- теракотовий;
- рожевий;
- цегляний;
- рудий;
- жовтий;
- помаранчевий.

    Півні люблять пощипати травичку. Завдяки цьому колір соковитої зелені також буде доречний при виборі новорічних прикрас. І якщо врахувати, що Півень живе в селі, прикраси можуть бути виготовлені з природних матеріалів, наприклад, з дерева, каменю, паперу, натуральних тканин. Відповідно, і коричнева кольорова гамма допустима. Бажано обрати основні два- три кольри для новорічних прикрас оселі. Інтер'єр, декорований таким чином, дійсно виглядає красиво, елегантно і стильно.

І так, як можно прикрасити оселю до Нового Року Півня:
 Передпокій - місце, з якого розпочинається знайомство гостей з вашим житлом. Це приміщення також має бути прикрашене у відповідність з тематичною задумкою. Вважається, що тим, хто в новорічну ніч принесе додому живого півня, увесь рік невимовно везтиме. Бажано, щоб тварина мала " вогняне" забарвлення, але також підійде чорни і білий півень. Але такий обряд припаде до душі не кожній сім'ї, незручність створить крик півня, його запах і так далі.
   Декор інтер'єру до Нового Року Півня можна виготовити не лише їх паперу, пластиліну і інших матеріалів, але і з продуктів харчування. Так, так, не дивуйтеся! Чи просто помістити горіхи в красиві вази і розставити на полиці, тумби, етажерки. Разом з горіхами можна використати насіння соняшнику і гарбуза, пшеницю, овес, пшоно, зерна кукурудзи, гречку, горох, мал. Також відмінною прикрасою стануть красиві червоні яблука.
  Старайтеся, щоб ваші прикраси були різноманітними і строкатими, оскільки Півень любить усе яскраве і не приймає однотонне. Але не перестарайтеся, інакше інтер'єр здаватиметься позбавленим смаку. Кольорова гамма і стиль прикрас повинні обов'язково перекликатися як з основним дизайном інтер'єру, так і між собою.


   Також можна придбати або зробити з підручних засобів курочку - наречену для Півня.
Півень погано уживається з тваринами-хижаками. Тому в якості прикрас фігурки таких звірів не підійдуть. Мирно бути сусідами з ними Півень не зможе. Хазяїн року дуже засмутиться і може не на жарт образитися на вас. Окрім фігурок півників і курочок виготовте фігурки милих жовтих курчат. Їх повинно бути якомога більше. Встановити курчат можна під ялинкою, на меблях і поряд з батьками - півнем і куркою.
Не соромтеся експериментувати, дайте волю фантазії, застосовуйте свою природну кмітливість. І тоді ви зможете прикрасити житло до Нового року Півня оригінально і із смаком. А результат порадує не лише вас і гостей, але покровителя року, який залишиться задоволеним і приноситиме тільки удачу!


всі фото взяті з інтернету.
Підготовка до Нового 2017 року  
2017 - рік Вогняного Півня по східному гороскопу.  

Немає коментарів:

Дописати коментар