суботу, 10 жовтня 2015 р.

Новий 2016 рік за східним календарем - рік Червоної вогняної Мавпи.



Новий 2016 рік за східним календарем - рік Червоної вогняної Мавпи. 
Ви вже готові до свята, феєрверку, несподіванок і неймовірних подарунків долі? Потрібно готуватися, тому що всього цього в наступаючому році обіцяють з надлишком. Жоден рік Мавпи не належить до числа спокійних (така вже вона - темпераментна і непередбачувана), до того ж стихія цього року - вогонь.

Вступаючи в Новий рік, потрібно бути готовим до того, що все перевернеться з ніг на голову - але якимось незбагненним чином раптом виявиться, що так навіть краще.
Астрологічний рік вогненної Мавпи настане тільки 8 лютого, але краще зустріти Новий рік - 2016 вже з урахуванням смаків і пристрастей його символу. Тим більше що Мавпа обожнює свята і неординарні події. Більше того, будучи особливою вельми марнославною, вона із задоволенням прийме належні їй почесті і в подяку обдарує вас в наступаючому році різноманітними приятностями.
Кольори, які будуть переважати весь рік - білий, зелений, жовтий, червоний, синій.
Стихії Мавпи - вода, вогонь, земля, дерево, метал.
Люди, які народилися під знаком Мавп мають всі шанси бути знаменитими і відомими. Незалежно від того, чим конкретно займається людина і який у нього характер, рано чи пізно, властиве їм чарівність і удача зроблять його процвітаючим в житті.
Діти, народжені в рік Мавпи дуже активні, допитливі і цікаві. Вони завжди прагнуть до першості і досягають своїх цілей за всяку ціну.
Кращим партнером у шлюбі для Мавп є Дракони або Щур. Трохи гірше складуться відносини з людиною-Кроликом, Вівцею або Собакою. Важкі шлюби будуть з людьми, народженими в рік Змії чи Кабана. Найгірше складуться відносини з людиною-Тигром.
Позитивні риси характеру Мавпи: вона може бути розумною, відданою, щирою, винахідливою, інтелектуально розвиненою.
Негативні - надмірно емоційна і примхлива, хитра, недбала, іноді дріб'язкова, любить потурати своїм бажанням.
Найбільш підходящі професії і заняття для людей, народжених у рік Мавпи: консультант, лікар, біржовий маклер, архітектор, літературний діяч.


Де зустрічати Новий 2016?