понеділок, 12 жовтня 2015 р.

У чому краще зустріти Новий 2016 рік?



Варто грунтовно підійти до вибору одягу для зустрічі Нового 2016 року.
Почнемо з самого головного - комфорту. Повірте, Мавпа добра і не вибаглива. Вона може на багато чого подивитися крізь пальці. Одного не пробачить: зневіри. Тому необхідно підбирати вбрання таким чином, щоб вони не робили з людини «манірну мадам». У Новорічну ніч необхідний іскрометний рух, запальні танці, верткі па під час конкурсів, адекватна реакція на чужі жарти і сюрпризи.
Якщо туалет сковує вас, то сміливо залиште його для іншого випадку. Новорічне сукня має бути таким легким і зручним, щоб у разі потреби можна було вспорхнуть і полетіти назустріч пригодам. До речі, з таким нарядом прийде і відповідний настрій, головною ноткою якого можна назвати «передчуття щастя».Ось, чого чекає від нас, своїх тимчасових шанувальників Мавпа. А на фасони вона дивитися не стане. Бажаєте вечірній туалет, будь ласка! Вирішіть надіти «щось демократичне», вона і так вас полюбить. Але, врахуйте, що в натовпі зустрічаючих Новий рік вона спершу помітить яскраві фарби. Її нестримний норов привертає все незвичайне, екзотичне, блискуче. 

Щоб сподобатися Вогненній Мавпі бажано одягати речі, в яких присутні такі кольори, як червоний, оранжевий, жовтий, золотий, кораловий, перламутровий, бордовий, коричневий, рудий, шоколадний. Всі відтінки цих «язиків полум'я» вітаються як на жінках, так і на чоловіках.Цього разу до наряду для головної вечірки року потрібно підійти з усією відповідальністю. Яскраві фарби і маскарадні костюми - необхідна умова. Однак в образі постарайтеся поєднати одночасно екстравагантність і бездоганність.Жінкам у новорічну ніч варто надіти вечірні сукні. Можна дістати з сейфа фамільні коштовності (або придбати з нагоди прикраси з натуральних каменів), сміливо відкрити плечі або спину. Незвичайні зачіски - те що потрібно, забудьте про скромність і природність, приготуйтеся блищати!

Немає коментарів:

Дописати коментар