неділю, 11 жовтня 2015 р.

Народні секрети господарського мила!

У статті наведені розповіді людей з газети "ЗОЖ"
У Вас в квартирі є господарське мило?Якщо ні, то обов'язково придбайте і нехай лежить на всяк випадок!

Господарське мило успішно застосовується для лікування запальних процесів (аж до починається гангрени).
Господарським милом успішно лікують навіть гінекологічні захворювання (у деяких пологових будинках його використовують для миття підлоги у відділеннях, де знаходяться новонароджені).
* Якщо змастити господарським милом дрібні подряпини, порізи і ранки, то можна значно знизити ризик інфекції і прискорити загоєння.
* Щоб уникнути появи синяка після забиття можна прикласти лід з холодильника, а можна помазати забите місце господарським милом ні синяка, ні шишки!
* Господарське мило - чудовий противірусний засіб. При нежиті або навіть коли починається грип необхідно змочити ватний тампон в розчині господарського мила і обробити їм носові пазухи.
* Хірурги знають про дивну здатність господарського мила замінювати хірургічні рукавички (якщо його намилити на руки і залишити підсихати) - кажуть, що тоді навіть при порізі під час операції ризик зараження мінімальний.
* Якщо утворився нарив треба накласти суміш з узятих в рівних частинах господарського мила, цибулі і цукру (цибуля і мило натерти на крупній тертці). Робити це краще на ніч, зафіксувавши компрес пов'язкою. До ранку, рана стане чистою.
* При грибку на ногах слід промити уражені місця милом, дати висохнути і обробити шкіру йодом. Крім того, для позбавлення від грибка на ногах можна просто мити їх протягом тижня вранці та ввечері господарським милом.
* Щоб уникнути подразнення при голінні або депіляції, не обов'язково купувати дорогі креми і гелі. Достатньо один раз після процедури намилити шкіру господарським милом.
* Господарське мило послужить дезинфікуючим засобом для предметів особистої гігієни (гребінців, мочалок, зубних щіток). З вечора їх потрібно намилити, а вранці ретельно промити. Фахівці рекомендують проводити таку процедуру хоча б раз на 3 місяці.
* Корисно мити голову господарським милом пару раз на місяць, обполіскуючи після миття розчином лимонного соку або оцту. Волосся стає густим і сильними, зникає лупа, волосся перестають ламатися і випадати.
* Позбавитись від почервоніння і прищиків треба натерти господарське мило, збити його в мисці в міцну піну.
Тепер взяти 1 ст. л. піни, 1 ч. л. солі «екстра» і перемішати.Цю суміш накладати на добре вимите обличчя. Попереджаю - буде сильно щипати, але це якраз і означає, що йде лікувальний процес.Тримати маску півгодини.
 
У вас на обличчі залишиться суха сіль, змахніть її і вмивайтеся спочатку гарячою, а потім холодною водою.Робити таку процедуру потрібно 2-3 рази на день протягом 2-3 тижнів.
* Натоптиші і тріщини на ногах зійдуть, якщо кілька днів поспіль робити ванночки для ніг з 2 л води, 1 ч. Л. соди і 1 ст. л. тертого господарського мила .
* Господарським милом радять вмиватися - хоча б 2 рази на тиждень - для того, щоб шкіра завжди молодо виглядала. Після вмивання треба змащувати шкіру звичайним дитячим кремом.Причому ефект від таких умивань, як кажуть ті, хто спробував, краще, ніж від використання дорогої професійної косметики.

 * Позбавляємося від папілом на тілі.
 
Беремо шматок господарського мила 72%. І натираєш уражене місце. Без фанатизму, просто щоб змастити. Хочеш - сухим милом мокру шкіру. Хочеш - мокрим милом суху шкіру. Зазвичай так роблять на ніч (чомусь всі випадки які мені зустрічалися - це були папіломи на шиї, а ходити на роботу з коричневими розводами на шиї непристойно). Загалом - на ніч натреш шкіру, вранці змиєш. І так десь 3-4 вечора (ночі). Потім шкіра запалюється, червоніє, злегка свербить. Значить, процедури потрібно припиняти. Ще пару днів піде на те щоб шкіра прийняла здоровий вигляд. До того часу від папілом і сліду не залишиться.Перевірено неодноразово.
* Можна вилікуватися за допомогою господарського мила коли починається нежить.Потрібно зробити мильний розчин, вмочити туди ватний тампон і обробити носові пазухи.Тоді (хоча і буде перший час трохи щипати) ніс ніколи не буде закладений, а через 2-3 такі обробки ви надовго забудете про застуду.
* При укусі собаки для запобігання потрапляння в рану інфекції радять дати стекти крові з рани (вона вимиє і бактерії), а потім або прикласти марлю або забинтувати бинтом, змоченим в розчині господарського мила.
* Успішно справляється господарське мило і з лікуванням грибкових захворювань стоп.Радять ретельно мити уражені області на шкірі милом зі щіткою, після чого обробляти поверхню шкіри йодом.
* Господарським милом успішно лікується молочниця і пітниця.
 
Їм добре підмиватися, воно вбиває всі бактерії і грибок типу молочниці. При молочниці здорово допомагає, намилити безіменний палець і обмазати піхву на скільки палець влізе, так мені в пологовому будинку сказали.
* Якщо є які-небудь проблеми в ротовій порожнині, можна обробляти зубну щітку розчином господарського мила і залишати на ніч. До ранку ви будете впевнені, що ваша зубна щітка повністю знезаражена.
* Кілька років тому мої тільки що проколоті вуха запалилися - ззаду на мочці утворилась чорна грудка.Я вже налаштувалася зняти сережки і "заростити" вуха, але моя мама взяла звичайне господарське мило, натерла його дрібною стружкою, додала сік цибулі і все це доклала мені на мочку на день. Увечері все зняла, потім я ще пару днів змащувала вухо спиртом, і все пройшло.Більше проблем не було.
* Господарське мило - прекрасний засіб для зняття набряку.
 
Для цього достатньо розвести мило у воді і натерти отриманим розчином забій.Виробляти процедуру необхідно кілька разів за день.
* Засіб від наривів. Змішати в рівних частинах натерту цибулю, господарське мило і цукор. Цю мазь накласти на нарив і забинтувати.
 
Робити це потрібно на ніч, вранці ви побачите, що рана повністю очистилася.
* Від тріщин на п'ятах і натоптишів роблять ванночку з 2 літрів гарячої води, 1 чайної ложки соди і 1 столової ложки наструганного господарського мила.
* Господарське мило і дощова вода від випадіння волосся позбавлять назавжди.Застосовувати для намилювання волосся тільки темне господарське мило.Ніяких інших миючих засобів не використовувати.Мити голову слід 2 рази на тиждень. Результат прекрасний.
* Робіть домашній пілінг: нанести на вологу шкіру обличчя піну з господарського мила і ваткою, змоченою хлористим кальцієм, протерти обличчя по масажних лініях.Шкіра дуже добре очищається.
* Якщо намилити місце опіку господарським милом і дати підсохнути, то не буде не тільки бульбашок від опіку, але і почервоніння не залишиться!
* Кілька років тому ночами крутило і вивертало ноги, дали пораду -ванночки з ХОЗ.МИЛОМ.У тазик або відро наливала 2-3 л теплої води, розпускала господарське мило (туалетне не годиться!), Щоб вода стала білою, як хороше молоко. Додавала по жмені харчової соди і морської солі (підійде будь-яка), перемішувала до розчинення, додавала гарячої води з чайника, яку могла терпіти, ще раз розмішувала, додавала 10 крапель йоду.Опускала ноги в цей розчин по щиколотку на 15 хвилин - ні хвилиною більше, інакше почнеться зворотний процес!За цей час розчин витягає з ніг весь біль.Ноги витирала рушником, змащувала кремом або лікувальною маззю (можна оливковою олією), масажувала ступні, одягала вовняні шкарпетки і лягала спати.
 
Розчин використала 3 рази, щоразу підігріваючи до терпимою температури і додаючи ще по 10 крапель йоду, тримала ті ж 15 хвилин. Після 3 раз готувала свіжий розчин.Зробіть 10-12 процедур (щодня), потім перерва, далі по самопочуттю. У кого проблеми з венами (варикоз і тромбофлебіт), розчин робіть не гарячим, а теплим.Після першої процедури я спала спокійно, а після 10 процедур забула, як мої ноги під'юджувало і вивертало.

Немає коментарів:

Дописати коментар