понеділок, 12 жовтня 2015 р.

Ритуали та обряди на Новий 2016 рік

Ви бажаєте бути щасливими, здоровими і багатими? Звичайно! Цього хочуть всі! Так навіщо чекати милостей від долі? Треба брати все у свої руки.  
Новорічна ніч - найкращий для цього час. Особлива атмосфера, надії, безлічі людей, зібрані разом, створюють ідеальний фон, щоб за допомогою чарівництва виправити недоробки Ангела - хранителя, направити своє життя в потрібне русло. Практично зробити це можна, використовуючи новорічні ритуали та обряди. Деякі з них існують з давніх часів, інші придумані і обгрунтовані сучасними магами. Працюють всі. Результати іноді перевершують найоптимістичніші прогнози! Варто спробувати і приділити трохи часу і сил, щоб потім на цілий рік забути про переживання!

 Новорічні ритуали на гроші в 2016 році!

 Про те, що новорічну ялинку прикрашають купюрами знають багато. Ялинка - головний атрибут свята. Зелена красуня буквально притягує грошові енергетичні потоки в наше життя. Тим більше Мавпа (символ нового року 2016) тропічну «зелень» дуже любить!
 А ось є Новорічний обряд, який дозволяє позбавитися від вантажу боргів. Треба накинути на плечі (кажуть: на горб) щось важке. Наприклад, можна взяти покривало, скачати його і поносити годину - дві на плечах. Скинути його потрібно під бій курантів. При цьому вигукнути: «Я вільний!». Після цього, звичайно, кредитори не напишуть вам повідомлення про те, що борги анульовані. Тільки відбудуться події, які дозволять закрити всі фінансові дірки безболісно і навіть непомітно. У кожного це відбувається по-своєму.
 Щоб потік грошей підхопив вас і сам поніс безбідне майбутнє, треба в новорічну ніч провести наступний ритуал. Перед північчю наберіть у ванну деяку кількість води (холодної). Тепер створіть потік. Нехай вода біжить з крана і йде в злив. Потік повинен обов'язково діяти опівночі! У нього поміщається гілка живої ялинки або сосни. Відразу після настання Нового Року гілку слід дістати і «окропити» вологою всі кути будинку. При цьому, треба йти, розбризкувати воду і говорити: «Відкриваю двері грошовому потоку! Забираю перешкоди і перепони! Запускаю механізм багатства!» Тільки після того, як обійдете всі приміщення квартири (будинку) воду можна закрити і ритуал закінчити.  

Новорічні ритуали та обряди на здоров'я.

Для того, щоб недуги не турбували вашу родину, добре під бій курантів підняти келихи, наповнені не шампанським, а особливим «оздоровлювальним» відваром. Готують його для Новорічного обряду завчасно. Потрібно знайти трави (добре, якщо зберете їх власноруч, але підійде і аптечні): 
 ромашку, 
 подорожник, 
 квіти фіалки, 
 столітник, 
 шипшина, 
 березові бруньки. 
 Ще знадобиться липовий мед.
 У ємність налити літр води. Коли закипить, туди кидають по дві щіпки названих рослин. Варять тринадцять хвилин. Остуджують і проціджують. Потім в отриманий відвар додати дві столові ложки меду. Тримають відвар в холодильнику. Пити його потрібно під час святкового застілля, не забуваючи додавати до кожного побажанню «І здравия вам бажаю!»

 У деяких селищах поширений такий Новорічний ритуал: хвороби вимітали з дому. Звичайний віник для цього не підходить (тим більше - пилосос). Потрібно ще по осені набрати останніх трав. Висушити їх, повісивши віником на невеликому протязі. Перед настанням Нового Року цією мітелкою слід промести (символічно) всі кімнати від вікна до порога. При цьому примовляти: «Ідіть хвороби, не потрібні більш!» Віник відразу виносять за поріг. В ідеалі - спалюють. Головне - він не повинен знову в будинок потрапити!

 Новорічний ритуал на кохання

  Кажуть, що для залучення кохання потрібно обов'язково на ялинку повісити золоте сердечко. Зберігати його слід все життя і діставати тільки один раз в році, щоб на Новорічне дерево повісити. А щоб привернути до себе радість взаємних відносин підійде наступний ритуал. Зробіть з ганчірок і ниток чорного кольору потворну ляльку. Вона повинна бути самою неприємною, на яку ви здатні. Назвіть її «Самотність (ім'я)». Це можна просто вимовити, а можна на папірці написати і приколоти. Посидьте з нею наодинці перед Новим Роком. Потрібно пояснити, як ви засмучені вашим з нею передчасним розставанням. Попрощатися на століття і викинути у вікно рівно опівночі. Якщо зумієте видавити сльозу, то ефект наступить швидше.

 Новорічний обряд на удачу 

Є така Новорічна прикмета, якщо під п'яти покласти підкови і зустріти з ними Новий рік, то удача буде переслідувати вас на кожному кроці. Підкови можна з кольорового паперу вирізати: жовтою або коричневою. Тільки прибирати їх потрібно перед тим, як зберетеся влягтися спати. Їх не потрібно викидати. Підковам виділяють затишний куточок і зберігають до наступного Новорічного свята (декоративна скринька підійде). 30 грудня з ними урочисто прощаються і готують наступні.
 Ще, щоб удача помітила ваш будинок, можна подати їй знак, прикрасивши певним чином ялинку. Дерево має бути натуральним. Тобто, якщо у вас прийнято прикрашати штучну ялину, то придбайте гілочку натуральної для обряду. Її поміщають в східний кут приміщення. Нарядом повинна служити червона або синя зірка, на яку накладається сніжинка. Це знак удачі: вогонь і лід разом!  
Ось такі прості Новорічні ритуали і обряди допоможуть вам і повеселитися перед святом, і все добре до себе привернути!

джерело:http://new-year-party.ru/novogodnie-ritualy-obryady-2015/

Немає коментарів:

Дописати коментар