вівторок, 27 січня 2015 р.

Секс і харчування

      Здавна відомо, що шляхдо серця чоловіка лежить через шлунок. Після невеликого, але смачно та вміло приготованого обіду або вечері в чоловіка має з'явитися почуття секс-голоду. Головне знати, які продукти для таких трапез використовувати. 

     * Якщо ви хочете, щоб ваш партнер був активніший у любовних розвагах, але експерементувати на ньому, змушуючи його їсти різні екзотичні страви для підвищення чоловічої сили, вам не хочется, то можна в страви, звичної для нього, додавати сухе листя та квіти червоної конюшини, вербени, примули, корінь селери, хрону, фенхель. Звичайно, не все разом і в невеликій кількості. Поступово пробуйте додавати арніку, любисток, жасмин, примулу.
    * Рецепт любовного чаю:

4 дрібки чебрецю,
2 дрібки м'яти та дрібку розмарину, залити в термосі 0,5 окропу, дати настоятися 10 хвилин. Пити цей чай удвох ввечері.

   * Для підвищення  сексуальної активності як жінок, так  і чоловіків можна використовувати  спиртову настоянку з цедри лимона: 50 г. свіжої цедри залити в скляному посуді 100г 40%-го спирту або чистою горілкою. Після цього два дні настоювати на світлі, але обов'язково в затінку (не на сонці) при кімнатній температурі. Потім, три дні витримати в холодильнику (у жодному разі не ставити в морозильник!), процідити через багатошарову марлю (4-6 шарів) або нефарбовану бавовняну тканину в чистий скляний посуд. Туди через тканину віджати цедру, яка залишилась.
Добре збовтати. При цьому не повинно бути осаду (якщо він є, профільтруйте повторно). Уживати не більше, ніж по 35-40 крапель за півгодини до статевої близькості.
Це досить дієвий засіб, однак необхідно знати, що він зовсім неефективний для осіб, які вживали перед тим алкоголь (до двох діб).
   * Цедра лимона з часником також поліпшує сексуальні можливості і чоловіків, і жінок. Слід узяти 20-25 крапель настоянки часнику та стільки ж настоянки лимонної цедри. Уживати можна через 10-15 хвилин після змішування, тричі на день. Тривалість курсу прийому - до 2 тижнів. 

 Зверніть увагу: суміш настоянок заздалегіть готувати не можна, тільки за 10-15 хвилин до прийому!
 
   * Українські знахарі радять жінкам використовувати  такий любовний напій: геркулес, толокно (1 частина) залити 3 частинами холодної води на 2-3 години. Рідину процідити, а  крупу, пропустити через м'ясорубку. в отриманий напій додати сіль за смаком, мелену крупу, зелень кропу, селери - узимку. Улітку та восени - часточки дині, абрикосів, персиків.

   * Дуже корисно пити росу з квітів троянди. Кажуть, що від цьго молодішає не тільки душа, але й тіло. А якщо рано-вранці зібрати зав'ялі за ніч пелюстки троянди, запарити та з'єднати їх з відваром шипшини, тоді довго будете молоді, жадані та самі повні бажання. Темноволосим і карооким краще збирати світлі пелюстки троянди, а світловолосим і яснооким - червоні, яскраві.
   * Сік одного лимона розчинити в склянці гарячої води без підсоложування. Пити кілька разів на день, бажано після 17-ї години. Це зимовий і весняний напій.
   * Приворотне зілля для жінок
склянка сухого вина, 
1 ч. ложка подрібненої суміші сухоголистя малини,смородини, материнки, м'яти та ромашки. 
Масу змішати та поставити на водяну баню, підігріти до 40 °C, потім настоювати протягом доби. 
Процідити. Пити перед вечором кохання.
   * Спробуйте для вечора кохання "сексуальну " картоплю. Треба взяти кілка очищених картоплин, приготувати суміш із листя малини, кропиви, ялівцю, квітів липи, хвойних голок, м'яти, материнки, ромашки, узятих по 1 ст. ложці. Потім картоплю залити літром кіплячої води з 1 ст. ложкою суміші. Варити 5 -7 хв. при вередньому кипінні, після чого настоювати 15-20 хв. Картоплю викласти в тарелю, додати олію.
Залишену рідину подати і вигляді напою, попередньо процідивши.

Джерело: Золота енциклопедія сучасної жінки: Доля, здоров'я, життя/ Автор-укладач С.А.Мірошниченко.

Немає коментарів:

Дописати коментар