понеділок, 15 грудня 2014 р.

Що подарувати хлопцеві на 14 лютого (день святого Валентина)

Що подарувати хлопцеві на 14 лютого (день святого Валентина)
День закоханих - один з найулюбленіших свят у багатьох країнах. 14 лютого прийнято дарувати подарунки коханим людям. Поради для дівчат, які перебувають у пошуках сюрпризів улюбленим хлопцям. Ідеї для недорогих, але приємних подарунків.

Що подарувати хлопцеві на день святого Валентина -  День закоханих - саме довгоочікуване свято для тих, у чому серці живе любов. Дівчата починають готувати привітання та подарунки для своїх коханих задовго до 14 лютого. Що ж можна подарувати своєму хлопцю на найромантичніше свято в році?
Головне увага!

На День святого Валентина зовсім не обов'язково купувати дорогі подарунки. У цей день

більше цінується увага, любов і ласка, ніж вартість подарованої речі. Навіть недорогу дрібничку у вигляді романтичного сердечка потрібно піднести так, щоб в очах коханого заграв промінець щастя. Є подарунки, які не можна купити, але коштують вони дуже дорого!

Найдоступніший і самий символічний подарунок хлопцю на День закоханих - валентинка. Коханому хлопцеві можна купити гарну листівку з освідченням у коханні або зробити вітальне серце своїми руками. Оригінально буде виглядати повітряна кулька у формі серця, якщо помістити в нього багато-багато листочків зі словами любові, зверненими до об'єкта своїх почуттів.

Ще одна незвичайна ідея - закоханий кактус. Щоб не губити живу рослину, краще виліпити подобу кактуса з пластиліну і закріпити його в невеликому горщику. З паперу потрібно вирізати кілька гарних сердечок, приклеїти їх на зубочистку і увіткнути гострими кінцями в пластилінову квітку. При бажанні в серединку центрального сердечка можна помістити свою фотографію.

Талановитим дівчатам не складе труднощів приготувати для улюбленого пісню і привітати його персональним виступом. Якщо голосу немає, а вірші в голові не складаються, можна влаштувати хлопцю атаку з зізнань у коханні. Наприклад, кожну годину відправляти йому SMS-повідомлення з ніжними словами або шепотіти їх на вухо, якщо він поруч. Також можна написати багато записок і розкласти їх на видних місцях і в кишенях хлопця. Якщо почуття взаємні, то це обов'язково принесе йому задоволення.
Смачні подарунки

Складно знайти чоловіка, байдужого до смачної їжі. 14 лютого - відмінний
привід
побалувати коханого ласощами і продемонструвати йому свої кулінарні здібності. Готувати можна все що завгодно: печиво, торт, піцу, пиріг, млинці або желе. Найголовніше - надати страві форму сердечка, а якщо це неможливо - намалювати сердечко за допомогою крему або майонезу.

Дівчата, які не можуть готувати самі, теж не повинні залишатися осторонь. Навіть скибочки ковбаси або суші можна викласти на тарілку у формі серця, перетворивши їх на романтичне блюдо! В крайньому випадку, згодиться гарний торт з сердечками з кондитерського магазину.
Корисні подарунки для комп'ютера
Якщо в гаманці відкладена невелика сума на подарунок коханому хлопцеві, то варто в першу чергу відправитися в комп'ютерний магазин. Більшість молодих людей не мислять своє життя без комп'ютера, тому подарунки з цієї області будуть завжди до речі.

Самий безпрограшний варіант USB-флешка, розмір в цьому випадку має значення, але увагу потрібно звертати на розмір пам'яті - чим він більший, тим більше радості буде в очах коханого. Незважаючи на романтичний настрій, не варто купувати хлопцеві флешку у формі сердечка, краще доповнити подарунок романтичною листівкою, а носій пам'яті вибрати в строгому чоловічому стилі.

Хлопцеві, який до цих пір плутається в проводах комп'ютерної миші, можна подарувати на День закоханих зручну бездротову мишку. Якщо на мишку грошей не вистачає, доведеться зупинитися на килимку з прикольним малюнком або вибрати килимок з анатомічною подушкою для руки.

Зараз нескладно підібрати корисну дрібничку, що працює від USB. Хлопець гідно оцінить підігрівають підставку для кухлів з USB-хабом, мініатюрний пилосос для клавіатури, компактний холодильник для охолодження баночки Коли або настільний кондиціонер, який рятує в літню спеку. Щоб проявити турботу про дорогу людину, можна купити в подарунок стильні комп'ютерні окуляри, що попереджають втому очей.
Подарунки для сильного хлопця

Кожна дівчина мріє бачити у своєму хлопцеві захисника. Щоб можна було сховатися за широкою спиною свого коханого і без страху прогулюватися з ним по темних вулицях, потрібно подарувати другу на 14 лютого еспандер, гантелі, пристосування для преса або турнік, який встановлюється в дверний проріз.

Спортивному хлопцеві можна купити на День закоханих футболку або шорти для занять, хороші спортивні шкарпетки або гетри для гри в футбол. Потрібний подарунок для будь-якого спортсмена - масажний гель для тіла, що знижує м'язову напругу і втому.
Ще ідеї

За великим рахунком на День закоханих можна дарувати практично все.
Коханий хлопець буде радий отримати в подарунок шкіряний ремінь або оригінальну обкладинку для паспорта, автоматичний парасольку або гаманець, хороший брелок або стильну ключницю, портсигар або запальничку.

Студенту доречно подарувати незвичайну ручку, любителю подорожей - складаний ніж, компас або ліхтарик. Якщо один водить автомобіль, то можна купити що-небудь корисне для машини, наприклад, автомобільний кухоль, підставку для склянки, шторки або ароматизатор повітря.
Інтимні подарунки

На день закоханих можна і потрібно дарувати інтимні подарунки. Найскромніший з них - красиві труси з прикольною картиною або символічною написом. При бажанні іменні труси з освідченням у коханні або фотографією можна замовити у фотосалоні. Там же із задоволенням виготовлять футболку, майку або кухоль з будь-яким малюнком. Більш красномовні сюрпризи, за допомогою яких обов'язково вийде приємно здивувати коханого хлопця, продаються в магазинах для дорослих. Дівчата, які соромляться поодинці відвідувати подібні торгові об'єкти, можуть зробити замовлення через інтернет.