вівторок, 7 грудня 2021 р.

Привітання з Новим роком

 Бажаю в Новому році всім міцної печінки і внутрішнього навігатора, щоб точно знати, як ви прийшли туди, де прокинулися ;)

***

Вітаю тебе з веселим святом – Новим роком. Бажаю, щоб в цю ніч всі дрібні і великі неприємності проходили повз: пробка від шампанського – повз світилиник, кіт – повз ялинку, а лице – мимо салату "Олів'є"!

***

Бажаю, щоб Бик до тебе дійшов тверезим, щоб в мішку його для тебе виявилася купа подарунків, щоб ялинка не згоріла, не пропало олів'є, щоб гірлянди не закоротити, щоб не нудило від шампанського, щоб з ранку не було похмілля, щоб завжди вдавалося тобі залишатися бадьорим огірком, а не консервованим тунцем. Всіх благ в Новому році та нереального щастя!

***

Бажаю в Новому році промокнути під доларовим дощем, побути в купі листопадової удачі і відчути лавину щастя! Нехай в будь-яку пору року тебе супроводжує успіх, здоров'я і благополуччя. Отримуй задоволення від кожної хвилини в 2022-му!

***

З Новим роком! Нехай у тебе буде стільки грошей, скільки випаде пухнастого білого снігу цієї зими, стільки вірних друзів, скільки зірок на сяючому небосхилі, стільки нових вражень, скільки прикрас на всіх святкових ялинках світу!

***

Нехай у Новому Році життя буде багатим на незабутні враження, хай мрії збуваються, сяють на обличчях посмішки, очі світяться щастям! Нехай в душі буде більше добра! Здоров’я, любові, взаєморозуміння, радості, достатку, подорожей і хороших подій. Нехай 2022-й дарує тільки найкраще!

***

Відмінного здоров'я вам в Новому році! Нехай ноги будуть сильнішими, щоб пройти нові кілометри, руки – міцнішими, щоб утримати нові призи, голова – відчайдушнішою, щоб укритися лавровим вінцем. І тільки серце нехай залишається тим самим – гарячим!

***

З прийдешнім Новим роком! Нехай життя іскриться, як повний келих смачного шампанського. Нехай здоров'я міцним, як п'ятизірковий коньяк. Бажаю тобі у 2022 році, щоби "зелених" в гаманці було більше, ніж голок на новорічній ялинці. На душі хай буде тепло і затишно, як у мороз біля каміна. Благополуччя і радості майбутньому році!

***

Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб 2022-й подарував багато приводів для радості і щасливих моментів. Нехай збудуться найзаповітніші бажання і у всіх справах вас супроводжує удача! Залиште всі негаразди позаду і в цю новорічну ніч повірте в диво, воно обов'язково збудеться!

***

Нехай 2022 рік таким же яскравим, як спалахи новорічних феєрверків, таким же гарним, як прикрашена новорічна ялинка, таким же веселим, як сам Новий Рік! Нехай настрій буде на висоті, душа співає від радості, а серце завжди гріє любов!

Привітання з новим роком

Привітання з новим роком, Найкращі привітання з новим роком, Прикольні привітання з новим роком, Привітання у прозі. С новым годом!


1 коментар: