мед - 0,5 літра
яйця - 13-14 шт
цукор - 0,5 кг
борошно - 5 склянок
сода - 4 чайні ложки (не гасити)
Мед зварити з цукром 2-3 хвилини. Дати охолонути.
В окрему миску вбити яйця, підсипати соди і перемішувати, потрошку додавати зварений мед з цукром, додати борошно.
Тісто виходить рідке, розлити по декам, випікати при невеликій температурі (140-160 °C). Намащувати коржі можна будь-яким варенням (за смаком) або вареним згущеним молоком (для любителів солодкого), а також кремом. Корж скручуємо в рулетик і посипаємо цукровою пудрою.
яйця - 13-14 шт
цукор - 0,5 кг
борошно - 5 склянок
сода - 4 чайні ложки (не гасити)
Мед зварити з цукром 2-3 хвилини. Дати охолонути.
В окрему миску вбити яйця, підсипати соди і перемішувати, потрошку додавати зварений мед з цукром, додати борошно.
Тісто виходить рідке, розлити по декам, випікати при невеликій температурі (140-160 °C). Намащувати коржі можна будь-яким варенням (за смаком) або вареним згущеним молоком (для любителів солодкого), а також кремом. Корж скручуємо в рулетик і посипаємо цукровою пудрою.
Немає коментарів:
Дописати коментар